Јеринић: Добој је отворен град и домаћин за све људе добре воље

Срна

ДОБОЈ - Добој је отворен град и домаћин свим људима добре воље, мјесто без предрасуда и баријера, изјавио је вечерас градоначелник Борис Јеринић.

Јеринић је рекао новинарима да је то званична политика ове локалне заједнице и да народи у овом граду живе у синергији и сарађују.


“Радује ме да у Добоју можемо показати свима у БиХ да сви заједно прослављамо празнике који значе сваком народу”, навео је Јеринић који је вечерас присуствовао рамазанском ифтару у добојском насељу Которско.

Он је истакао да је богатство упознати друго и другачије и да је поносан што се у једној добојској градској улици налазе богомоље четири вјерске заједнице.

“Радује ме да немамо предрасуда и баријера и да поштујемо све људе који живе у граду Добоју”, рекао је Јеренић.

Предсједник Скупштине града Добој Севлид Хуртић навео је да је ријеч о првом организованом ифтару на отвореном у Которском на којем се очекује присусутво око 400 званица.

“Рамазан је нешто што треба да повезује људе”, указао је Хуртић, који је сарадњу са градоначелником Јеринићем оцијенио врло добром, те поручио да ова локална заједница представља примјер другима у БиХ како треба да се организује проток људи, робе и мисли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана