Јелена Дешић нови предсједник ФК Борац Источни Дрвар

Срна
Јелена Дешић нови предсједник ФК Борац Источни Дрвар

ДРВАР - Јелена Дешић нови је предсједник Фудбалског клуба Борац Источни Дрвар, који има традицију дугу 98 година.

Дешићева је на изборној Скупштини ФК Борац једногласно изабрана на ту функцију, након што је претходном сазиву Управе истекао мандат.

-За почетак морамо поправити све нарушене односе. Свјесна сам да преузимам клуб у којем има много проблема. Борац постоји 98 година и нико нема право да због личних незадовољстава доводи у питање постојање клуба са тако дугом традицијом - изјавила је Дешићева Срни.

Она је навела да је много оних који истински воле овај клуб, али су због тога што се према њима нису односили са поштовањем, "дигли руке" од Борца.

-Моја жеља је да врата Борца буду отворена за све праве љубитеље фудбала, да се што више дјеце укључи у овај спорт и да оно што је грађено 98 година не буде уништено због самовоље појединаца - рекла је Дешићева.

Дешићева је истакла да је Фудбалском клубу Борац Источни Дрвар уручена вриједна донација у виду спортске опреме од Дрварчанина Горана Родића - оца фудбалера Црвене Звезде Милана и Луке Родића.

Осим Дешићеве, јуче су именовани чланови Управног одбора Бранко Вјештица, Милан Кецман, Мирослав Мартиновић, Јован Савић, Александар Кунић и Босиљка Бошњак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана