Јавор: Кампања била турбулентна

Срна
Јавор: Кампања била турбулентна

ПРИЈЕДОР - Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора Слободан Јавор предизборну кампању за пријевремене изборе оцијенио је као турбулентну, али је захвалио осталим кандидатима на коректности у јавним наступима.

Јавор је на вечерашњој завршној трибини у приградском насељу Тукови изјавио да се и овдје нешто радило, али погрешно.

"Имамо случај канализације на коју је утрошена велика свота новца, више од девет милиона КМ, а не знамо стање те канализације, да ли ће се уопште моћи наставити радови или ће све морати да се ради од почетка", навео је Јавор.

Он је додао да то није једини проблем, те да је зато и дошао како би са мјештанима одредили приоритете за наредни период.

Јавор је рекао да је ових 15 дана кампање искористио да посјети свих 49 приједорских мјесних заједница.

"Проблема има свуда и проблеми су углавном свуда исти. Настојаћемо да што више тога ријешимо у наредном периоду. Позивам све наше суграђане да у недјељу изађу на изборе. Да заједно одлучујемо о својој и судбини нашег града", поручио је Јавор.

Пријевремени избори за градоначелника Приједора биће одржани у недјељу, 12. децембра, а у изборној трци учествоваће 14 кандидата. Слободана Јавора као кандидата СНСД-а подржава још седам политичких странака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана