“Јахорина ултра трејл” 25. и 26. јула

ГС
“Јахорина ултра трејл” 25. и 26. јула

ЈАХОРИНА - Међународна трка “Јахорина ултра трејл” биће одржана 25. и 26. јула, први пут у организацији Олимпијског центра “Јахорина”.

Такмичари ће ове године моћи да се опробају у четири трке различите дужине - ултра, макси, миди и мини трејл.

“Мини-трејл је 14 КМ дуга стаза, идеална за брзе тркаче, али и за почетнике у трејл трчању. Миди је од ове године дужине 23 КМ и права је посластица за љубитеље трчања у природи који желе изазов, а његови финишери добијају један ИТРА бод”, саопштено је из Олимпијског центра “Јахорина”.

У саопштењу је наведено да је макси-трејл дужине 49 КМ и она је за брзе ултраше или оне који ће први пут пробати формат ултре јер нема много успона и није претешка, а носи два ИТРА бода.

“Ултра трејл је, са дужином од 88 КМ, за искусне тркаче и нуди слијед различитих цјелина због којих нема монотоније на стази и које додатно интензивирају доживљај трке. Финишери добијају четири ИТРА бода”, наведено је у саопштењу.

Из Олимпијског центра “Јахорина” истичу да је шесто издање омиљеног трејл такмичења спремно и од ове године, у новој димензији, обећава одличну организацију и многобројне новитете, а сви учесници биће у прилици да присуствују предавању једног од најпознатијих свјетских трејл тркача - Јовице Спајића.

За смјештај учесника ове године задужен је хотел “Вучко” на Јахорини, који ће омогућити удобност и комфор за све учеснике по посебним цијенама и условима прилагођеним тркачким потребама.

Пријаве за шесто издање трке могуће су посредством линка ( stotinka.hr/hrv/utrka/3638/prijava_na_utrku ), а све учеснике очекује вриједан стартни пакет у којем, осим квалитетне техничке мајице, добијају вриједан поклон организатора и ваучере за храну и пиће, те вожњу љетним атракцијама на Јахорини.

У Олимпијском центру “Јахорина” припремили су за ову љетну сезону адреналински пакет за посјетиоце свих узраста, а учесницима “Јахорина ултра трејл” препоручују да дођу са породицом или пријатељима и искусе све чари љета на планини.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана