Измјена режима саобраћаја у Бијељини током Пантелинских дана

Срна
Измјена режима саобраћаја у Бијељини током Пантелинских дана

Бијељина - У Бијељини ће од 5. до 9. августа бити измјена у режиму одвијања саобраћаја, односно затварања улица за саобраћај, због одржавања низа манифестација у оквиру "Пантелинских дана", саопштено је из Градске управе.

Због одржавања "Мото-феста" у суботу, 5. августа, од 18.00 часова, за саобраћај ће у периоду доласка колоне учесника бити затворене улице Саве Шумановића, Комитска, Рачанска, Српске добровољачке гарде, Трг ђенерала Драже Михаиловића, Мајевичка, Милоша Обилића, Светог Саве, Гаврила Принципа, Николе Тесле и оба правца Улице Вука Караџића.


Бајкерски стенд шоу биће одржан од 18.00 до 19.00 часова у Улици Вука Караџића, а у периоду одласка колоне учесника биће затворени Трг краља Петра Првог Карађорђевића, те улице Карађорђева, Кнеза Иве од Семберије, Јована Дучића, Рачанска, Комитска, Саве Шумановића.

Због одржавања "Отворене сцене" у суботу и недјељу, 5. и 6. августа, од 20.00 до 23.00 часа биће затворени Улица Вука Караџића у оба правца и Трг краља Петра Првог Карађорђевића.

У уторак, 8. августа, од 19.30 часова до завршетка концерта "Тропико бенда" за саобраћај ће бити затворена Улица Вука Караџића у оба правца.

На Дан Светог Пантелејмона, 9. августа, за саобраћај ће због кретања литије кроз центар Бијељине од 9.00 до 12.00 часова бити затворене улице Светог Саве /од Улице мајора Драгутина Гавриловића до раскрснице са Улицом Змај Јове Јовановића/, улице Змај Јове Јовановића и Доситеја Обрадовића, Гаврила Принципа /од раскрснице са Нушићевом улицом до раскрснице са Улицом Николе Тесле/, Николе Тесле /од раскрснице са Улицом Змај Јове Јовановића до раскрснице са Улицом Саве Ковачевића/ и Улица Вука Караџића.

Привремена забрана биће означена саобраћајним знаковима, а саобраћај ће бити усмјераван из Улице Милоша Обилића лијево у Мајевичку улицу, из Улице Светог Саве десно у Улицу Милоша Обилића, из Улице Светог Саве лијево у Улицу мајора Драгутина Гавриловића, из Улице мајора Драгутина Гавриловића десно у Улицу Светог Саве, из Улице Гаврила Принципа десно у Нушићеву улицу, из Улице Николе Тесле лијево у Улицу Саве Ковачевића и из Улице Меше Селимовића у Улицу кнегиње Милице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана