Источно Сарајево: Сутра састанак поводом манифестације "Ритам Европе"

Срна
Источно Сарајево: Сутра састанак поводом манифестације "Ритам Европе"

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић разговараће сутра са представницима манифестације "Ритам Европе", те основних и средњих школа, културно-умјетничких друштава и плесних школа са подручја града о припремама за ово највеће дјечије музичко такмичење које ће сљедеће године бити одржано у Источном Сарајеву.

Међународно музичко такмичење "Ритам Европе" одржава се већ 11 година уз подршку амбасадора бројних земаља ЕУ, Аустралије и Израела.

Ова музичка манифестација први пут ће бити одржана у Републици Српској, а Источно Сарајево ће крајем маја или почетком јуна идуће године бити град домаћин финалног такмичења.

Право учешћа на овој музичкој смотри имају дјеца и млади од 12 до 20 година.

Њих ће у наредних неколико мјесеци припремати тим стручњака из Београда који има вишегодишње искуство у припреми различитих шоу програма, а аудиције ће бити одржане током јануара у градовима Републике Српске.

Сутрашњи састанак биће одржан у просторијама Градске управе са почетком у 13.00 часова, а изјаве за новинаре предвиђене су у 14.00 часова, саопштено је из Управе града Источно Сарајево.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана