Хуманитарна рукометна утакмица за лијечење Наташе Вребац

Срна
Хуманитарна рукометна утакмица за лијечење Наташе Вребац

Козарска Дубица - У Козарској Дубици сутра ће бити одиграна хуманитарна рукометна утакмица између екипе "Козара Млијекопродукт" и норвешке екипе "Ски", која борави у тој општини на седмодневним припремама.

Утакмица ће бити хуманитарног карактера, улаз слободан, а новчани прилози, који ће се прикупљати у холу Спортске дворане у Козарсој Дубици, биће усмјерени за лијечење обољеле Наташе Вребац из те општине.

Из Управе клуба "Козара Млијекопродукт" позивају спортске клубове, младе рукометаше, њихове родитеље, одане навијаче, пријатеље клуба и све грађане Козарске Дубице да дођу на међународну пријатељску рукометну утакмицу, те на тај начин, заједно са спортским пријатељима из Норвешке, помогну при лијечењу дјевојке из тог града.

Норвешку рукометну екипу "Ски" чине играчи узраста 1998. годиште и млађи, који су у Козарску Дубицу дошли под вођством тренера Тихомира Јањетовића, некадашњег голмана дубичке екипе.

Хуманитарну утакмицу Норвежани ће одиграти против комбинованог састава "Козаре Млијекопродукт" састављеног од кадета и сениора, а утакмица ће почети у 20.30 часова у Спортској дворани у Козарској Дубици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана