Хуманитарна акција за Удружење за помоћ дјеци са посебним потребама

Срна
Хуманитарна акција за Удружење за помоћ дјеци са посебним потребама

Добој - Студенти Високе медицинске школе здравства Добој организовали су данас хуманитарну акцију прикупљања новчаних средстава за рад Удружења за помоћ дјеци са посебним потребама, које броји 260 чланова.

Предсједник Уније студената Високе медицинске школе здравства Александра Стјепановић рекла је да су издвајањем симболичног новчаног износа грађани могли да се послуже колачима које су направили студенти ове здравствене установе, те куваним вином или чајем који су поклон донатора.


Школа спорта "Спарта" организовала је полигон спретности за најмлађе с циљем да се грађанима укаже на проблеме у раду Удружења за помоћ дјеци са посебним потребама.

Тренер у овој школи Будимр Луковић наводи да је, у оквиру Школе спорта, организована и група за рад са дјецом са посебним потребама да би се дјеца социјализовала и задовољио дио њихових потреба.

Директор Удружења за помоћ дјеци са посебним потребама Сања Живковић наводи да Удружењење броји 260 чланова и да се све активности током 16 година од формирања одвијају на волонтерској бази.

Акцију под називом "Зимски спортски дан" која је организована на платоу хотела "Парк", подржала је и Школа спорта "Спарта" те "Кутак за дјецу".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана