Хуманисти враћају наду у Стефаново изљечење

Д. К.
Хуманисти враћају наду у Стефаново изљечење

Котор Варош - Породица Стефана Мајсторивића из Савића код Котор Вароша, који је почетком ове године изненада оболио од лимфобластне леукемије, неизмјерно је захвална свима који пружају помоћ за његово лијечење.

Овом ученику которварошке Основне школе "Свети Сава" неопходан је лијек који се набавља у Њемачкој, а трошкови лијечења износе више од 50.000 евра.

С обзиром на то да су Стефанови родитељи незапослени и да надљудским напорима покушавају да помогну сину, покренута је акција за прикупљање новца на коју су се одазвали ученици, спортисти, чланови културно-умјетничких друштава, планинари и многи други хуманисти.

Након двомјесечног лијечења у Универзитетско-клиничком центру РС Стефан је упућен на Одјељење хематологије Института за мајку и дете Србије "Др Вукан Чупић" у Београду, гдје се налази већ три седмице.

Према ријечима брата Дарка, који га редовно посјећује, Стефан се добро осјећа, успјешно је санирана упала плућа и редовно прима терапију.

Посебно га радује солидарност бројних хуманих људи, што га храбри да што прије оздрави и да се врати међу своје вршњаке. Акција на прикупљању помоћи за Стефаново лијечење се наставља, а сви који желе могу уплатити новац на рачун Хипо Алпе Адрија банке број: 552-038-151561-98-06 са назнаком "За Стефана".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана