Хор музичке школе "Маркос Португал" партнер у хуманој акцији

Srna
Foto: Pixabay

ДОБОЈ- Хор добојске Основне музичке школе "Маркос Португал", партнер предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић у хуманитарној акцији "С љубављу храбрим срцима", позвао је суграђане да дају допринос и позивом на број 1411 донирају марку за набавку превозних средстава за дјецу са интелектуалним тешкоћама.

"Препознали смо ову акцију као веома важну за дјецу са интелектуалним тешкоћама и њихове породице", рекао је Срни директор Основне музичке школе Александар Вукојевић и указао на значај солидарности у друштву.

Вукојевић је истакао да су се ученици радо одазвали позиву да обогате културно-умјетнички програм ове хумане акције. Према његовим ријечима, уз хор ће једну пјесму извести и четири ученика који су наступали на "Ђурђевданском фестивалу".

Кампања за хуманитарну акцију "С љубављу храбрим срцима", под високим покровитељством предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић, почела је 6. децембра, а прикупљена средства биће искориштена за набавку превозних средстава за дјецу са интелектуалним тешкоћама.

Активан је и "М:тел" хуманитарни број 1411 до 31. децембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана