Хипо банка спонзор Невесињске олимпијаде

М. Л.
Хипо банка спонзор Невесињске олимпијаде

Бањалука - Хипо Алпе Адрија банка Бањалука генерални је спонзор 140. невесињске олимпијаде, традиционалне културно-спортске и туристичке манифестације, која ће бити одржана од 9. до 16. августа на подручју општине Невесиње.

Ово је 13. година заредом како Хипо банка подржава ову манифестацију.

- Хипо банка на овај начин показује да жели да буде дио локалног идентитета и да је партнер на кога се може ослонити и рачунати на дуге стазе. Велико повјерење које уживамо међу грађанима Невесиња мотивише нас да наставимо пружати финансијску подршку овом догађају, јер смо свјесни да на тај начин доприносимо очувању традиције и културе - каже водитељ пословнице Хипо банке у Невесињу Митар Буха.

Начелник општине Момчило Шиљеговић изразио је захвалност Хипо банци на континуираној финансијској подршци коју пружа Невесињској олимпијади.

Централни догађај 140. невесињске олимпијаде са коњским тркама и традиционалним и витешким дисциплинама биће одржан 16. августа на Братачком лугу. Манифестацију прати низ културних и туристичких садржаја као што су сајам прехрамбених производа и ручних радиности и изложбе слика.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана