Грбић, Чубриловић: Дринић значајна локална заједница, развој видљив

Srna
Грбић, Чубриловић: Дринић значајна локална заједница, развој видљив

ДРИНИЋ - Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић изјавио је данас у Дринићу да је ова локална заједница једна од значајних у Српској, јер је њен развој видљив.

 

"Жао ми је што број становника није већи, али је евидентно да се Дринић развија, захваљујући раду становника и локалне власти. Ова локална заједница је данас урбана, има све потребне установе и може да функционише самостално", рекао је новинарима Чубриловић, након састанка са начелником општине Дринић Миланом Грбићем.

Он је изразио наду да ће локална власт наставити са квалитетним радом, развојем, те стабилизацијом привредних и животних услова.

Грбић је истакао да је развој инфраструктуре приоритет општине Дринић.

"Реализујемо значајне пројекте за нашу локалну заједницу, а један од њих јесте асфалтирање улица и путева, као и изградња тротоара. Надам се да ће нам у реализацији пројеката помоћи владе Српске и Србије, а циљ јесте асфалтирање пута према општини Источни Дрвар за шта нам је Влада Српске обећала 300.000 КМ", рекао је Грбић.

Чубриловић је у Дринићу уручио три бицикла дјеци у вишечланој породици Бањац.

Марија Бањац рекла је да су од троје њене дјеце, двоје дијабетичари.

"Захвална сам за данашњи поклон. Порблеми са којима се суочавају дијабетичари су велики и оно што нам је сада неопходно су сензори за мјерење нивоа шећера у крви", рекла је Бањац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана