Градска управа Бијељина: Нова аутобуска станица није рађена по уговору

Срна
Градска управа Бијељина: Нова аутобуска станица није рађена по уговору

БИЈЕЉИНА- Нова аутобуска станица у Бијељини није никада у потпуности завршена јер радови на овом објекту нису урађени у складу са уговором и пројектно-техничком документацијом, тврде из Градске управе.

"Због тога је након примопредаје извршених радова у фебруару 2022. године Градска управа активирала банкарску гаранцију на терет извођача у износу од 320.323,65 КМ", саопштено је из Градске управе Бијељина.

Из Градске управе напомињу да је нова аутобуска станица на том мјесту изграђена без пратеће студије саобраћаја, која би, како кажу, за овакве објекте требало да буде обавезна.

Из Народне коалиције "Покренимо Бијељину" јуче су саопштили да објекат нове Аутобуске станице у Бијељини, изграђен прије три године, још није у функцији због незаинтересованости градоначелника Љубише Петровића, иако је у његову реализацију уложено више од три милиона КМ.

Функционер СНСД-а Недељко Ћорић истакао је да је то само један у низу пројеката који су заустављени у Бијељини због, како је рекао, "неспособности градоначелника и његових сарадника".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана