Градоначелник Зворника обишао мјесто градње фискултурне сале у насељу Тршић

Срна
Градоначелник Зворника обишао мјесто градње фискултурне сале у насељу Тршић

ЗВОРНИК - Градоначелник Зворника Зоран Стевановић данас је у насељу Тршић обишао мјесто градње фискултурне сале Подручне основне школе "Петар Кочић", у коју ће бити инвестирано око 400.000 КМ.

Стевановић је рекао новинарима да већину радова финансира мјештанин Драго Вуковић, успјешан привредник у Њемачкој.

Градска управа је обезбиједила око 50.000 КМ, а још ће обезбиједити и прикључак воде, електричне енергије, канализације, као и осталу потребну документацију, док ће у дијелу грађевинских радова учествовати и зворничка фирма "Кесо градња".

Стевановић је подсјетио да се Вуковић прије извјесног времена у неформалном разговору понудио да финансира овај објекат, што је прихватила фирма "Кесо градња", те истакао како Градска управа подржава све инвестиције које доприносе инфраструктурном развоју зворничког подручја.

Он је захвалио свима који су допринијели да ученици ове школе, којих има око 140, добију репрезентативан објекат за одвијање наставе физичког васпитања.

Ово је седма фискултурна сала коју су зворничке основне и средње школе добиле у посљедњих десетак година.

Представник фирме "Кесо градња" Драгиша Крстић рекао је да ће корисна површина фискултурне сале износити око 500 метара квадратних и биће повезана "топлом везом" са школом.

Крстић очекује да ће бити у функцији од почетка другог полугодишта, односно средином јануара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана