Градоначелник Приједора изашао из самоизолације

Срна
Градоначелник Приједора изашао из самоизолације

ПРИЈЕДОР - Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић изјавио је да је након периода самоизолације тестиран на присуство вируса корона, да је јуче добио негативан резултат и да од данас наставља са радом.

 

"Извршио сам своју функцију осјећаја према људима да никога не доведем у ситуацију потенцијалног страха због ситуације у којој сам се ја нашао. Али, ево, све је завршено добро и код мене је негативан тест и људи сад могу са мном опуштено радити", рекао је Ђаковић новинарима у Приједору након сједнице Штаба за ванредне ситуације.

Број тренутно заражених лица из Приједора је 25, број опорављених 13, а број умрлих осам. У кућној изолацији је 387 лица, 1.511 је изашло из здравственог надзора, а у ковид болници је 13 пацијената из Приједора, три из Оштре Луке, те по један из Козарске Дубице, Новог Града и Костајнице.

"На одјељењу за изолацију су два пацијента чији се тестови чекају да се види да ли су заражени или нису", навео је Ђаковић.

Он је додао да у протекла 24 часа није било забиљежених кршења забране кретања нити кршења обавезе ношења маске, да је тржиште уредно снабдјевено и да се општа дезинфекција наставља и даље и на јавним површинама и у објектима јавних институција, као и на свим мјестима која Штаб одреди. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана