Гости из ФБиХ и Хрватске на пријемима у Београду: Циљ боља будућност сваког дјетета

М. Л.
Гости из ФБиХ и Хрватске на пријемима у Београду: Циљ боља будућност сваког дјетета

БЕОГРАД - Дјевојчице и дјечаци из ФБиХ и Хрватске, који ове седмице бораве у Србији у оквиру љетног кампа за српску дјецу из региона, јуче су наставили посјету Београду, гдје их је угостио и патријарх српски Порфирије.

Дјецу, која су посјетила Храм Светог Саве на Врачару, примио је и министар спољних послова Србије Никола Селаковић, који је изразио задовољство што учесници љетног кампа обилазе главни град Србије и поручио да је Београд главни град свих Срба.

- Овде на овим зидовима можете видети континуитет наше државности у новом столећу. Да видимо шта је иза нас, да знамо за шта се боримо и шта ћемо оставити нашој деци једног дана. Имам два сина и кћер и све што радим радим за њих и будућност сваког детета у Србији и сваког српског детета - рекао је Селаковић.

Дјеци је добродошлицу пожељела и супруга предсједника Србије Александра Вучића Тамара Вучић.

- Осим што сте добри ученици и извршавате своје обавезе, свако од вас има и хоби. Неко се бави спортом, музиком, певате, бавите се фолклором, глумом. Ако данас треба да вам дам савет, онда је управо то да задржите своје хобије. Они ће вам помоћи у периоду адолесценције да ту снажну енергију усмерите у добром правцу - рекла је Вучићева.

Љетни камп, који је окупио 45 дјеце, почео је у понедјељак у Новом Саду.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана