Годишња сједница Скупштине бањалучког Удружења пензионера: У фокусу помоћ и друштвене активности

Д. С.
Годишња сједница Скупштине бањалучког Удружења пензионера: У фокусу помоћ и друштвене активности

Бањалука - Помоћ болесним и пензионерима лошијег социјалног статуса, као и бројне друштвене активности, попут организације излета и одласка у бање, само су дио планова који су јуче усвојени на годишњој сједници Скупштине бањалучког Удружења пензионера.

На овој сједници, која је круна једногодишњег рада Удружења, једногласно су усвојене све тачке дневног реда, међу којима и извјештај о раду и финансијском пословању за прошлу, те план и програм за ову годину.

Осим тога, расписани су и избори за ново руководство на нивоу града и мјесних заједница.

Предсједник Скупштине Удружења пензионера Бањалука Ратко Трифуновић истакао је да су сви представљени документи похваљени, као и четворогодишњи рад Скупштине и других органа.

-  Избори у мјесним удружењима биће одржани у априлу и мају, док ће градска скупштина, која ће бирати ново руководство Удружења, бити конституисана у јуну - испричао је Трифуновић.

Предсједник Удружења пензионера Бањалука Никола Гојковић истакао је да је прошла година била веома успјешна у овом, како каже, турбулентном времену.

- Пензије се постепено повећавају и усклађују са растом плата и цијенама на тржишту. Осим тога, пензија је редовна, за разлику од ранијих година, када је каснила и по неколико мјесеци - казао је Гојковић.        

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана