Фудбалски ветерани Котор Варошa и Крањa чувају братске везе

Д. К.
Фудбалски ветерани Котор Варошa и Крањa чувају братске везе

Котор Варош - Фудбалски ветерани из Котор Вароша и Крања обиљежили су вриједан јубилеј - 40 година братских односа ових општина.

Први сусрет спортских пријатеља организован је поводом Дана општине Крањ на иницијативу жупана Боштјана Трилара, а обострана жеља је да постане традиционалан уз учешће екипа из других побратимских општина. Гости из Котор Вароша су прије почетка утакмице уручили пригодне поклоне домаћој екипи и честитали Дан општине. Утакмица је имала ревијални карактер па је резултат био у другом плану, а већ наредне године поводом 24. априла - Дана општине Котор Варош биће организован реванш меч.

- Котор Варош је једна од 20 општина са којом његујемо братске односе. Изузетно нам је драго што у овим тешким условима имају одличан пословни амбијент и да су општина са најмањом стопом незапослености у РС. Фудбалски ветерани су уљепшали наш јубилеј, а обострана жеља је да он постане традиционалан - истакао је портпарол општине Крањ Игор Калабић.

Фудбалски ветерани из Котор Вароша су истакли да су почаствовани позивом да увеличају јубилеј братских односа са Крањом.

- Домаћину захваљујемо на гостопримству и обећавамо да ћемо им уприличити срдачан дочек наредне године - казао је некадашњи првотимац Младости и садашњи портпарол општине Котор Варош Слободан Петровић.

Ветеранима из Котор Вароша стигао је позив и од спортских радника из аустријских градова Вилах и Велс, који су присуствовали ревијалној утакмици у Крању, да буду њихови гости наредне године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана