Фоча: Ватра прогутала све што су Старовићи имали

Р. Ђ.
Фоча: Ватра прогутала све што су Старовићи имали

ФОЧА - Четворочлана породица ратног војног инвалида Драгана Старовића из Фоче остала је без имовине због недавног пожара који је прогутао спрат њихове куће.

До пожара је дошло када се запалио димњак, а за само неколико минута ватрена стихија захватила је цијели стан. На срећу, у вријеме пожара нису били у стану, па нико није повријеђен.

- Овдје је био кауч у соби који се такође запалио, зачас је све изгорјело. Све се отопило и инсталације, а и дим је ухватио све. Били смо у селу, а кад смо се вратили, затекли смо хаос - прича Старовић, који је незапослен.

Додао је да покушава да спаси бар зидове и столарију, а док не створи било какве услове, породица ће морати да спава код родбине и комшија.

- Све смо избацили, од намјештаја нема ништа. Покушавам да перем зидове, столарију која је остала, али тешко да ће ишта моћи да се искористи. Не знам како ћемо ово пребродити. Супруга је такође незапослена, једна кћерка на факултету, а једна је тек почела да ради - прича Старовић. Њима су у помоћ притекле комшије, које им помажу да очисте стан, а поједини су им поклонили и намјештај, како би имали бар најосновније. Сви које желе да помогну овој породици могу им се јавити на број телефона 065/000-852.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана