ЕРС: Подршка за билећку "просвјету" и два спортска клуба из Tребиња

Срна
Foto: СРНА

ТРЕБИЊЕ - "Електропривреда Републике Српске" (ЕРС), предвођена генералним директором Луком Петровићем, покровитељ је бројних манифестација културе у Српској, а подржала је и Српско просвјетно и културно друштво (СПКД) "Просвјета" из Билеће, требињски Тениски клуб "Тини" и Карате клуб "Требиње".

Препознајући значај културног живота у локалним заједницама, ЕРС је подржао СПКД "Просвјета" из Билеће, чији вишедеценијски рад заслужује признање и подршку, саопштено је из "Електропривреде".

Нарочито препознатљиви по манифестацији "Ћоровићеви сусрети писаца", која окупља књижевну елиту, писце и критичаре, предсједник билећке "Просвјете" Гајо Парежанин истакао је да је помоћ ЕРС-а знатно утицала на успјешну организацију овогодишњег догађаја, те да ће бити обезбијеђена и недостајућа средства за штампање публикације.

Осим за Билећу и бројне колективе и организације у тој општини, ЕРС је подржао и требињске спортисте. Уговоре са директором ЕРС-а потписали су представници Тениског клуба "Тини" и Карате клуба "Требиње" Миљан Томашевић и Душан Влатковић.

Они су захвалили "Електропривреди" за континуирану помоћ, значајну за обезбјеђивање бољих услова за рад тих спортских колектива.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана