Енглези чистили просторије ФК “Леотар”

Срна
Енглези чистили просторије ФК “Леотар”

Требиње - Стотињак радника енглеске компаније “Колт” у оквиру туристичког путовања данас су у Требињу уређивали просторије омладинске школе Фудбалског клуба /ФК/ “Леотар”, у кругу бивше касарне “Војвода Лука Вукаловић”.

Потпредсједник ФК “Леотар” Милан Томановић истакао је да радници волонтери долазе посредством своје фирме која им спонзорише седмодневно туристичко путовање, уз обавезу да један дан посвете хуманитарном раду.

Томановић је напоменуо да је Словеначка агенција “Демако”, која им организује путовање, уплатила 5.000 КМ за неопходни материјал за реконструкцију Омладинске школе ФК “Леотар”.

 


“Извршиће се замјена крова, уклањање азбестних плоча и постављање лименог крова, замјена врата и прозора, кречење спољног и унутрашњег простора, фарбање клупа и голова и чишћење терена и реклама”, рекао је Томановић.

Представник компаније “Колт” Џејсон Саливен, која се бави телекомуникацијама и има своје пословнице широм свијета, рекао је да је пракса фирме да награђује туристичким путовањем 50 најбољих радника који потом треба да учине нешто корисно за локалну заједницу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана