“Електропривреда“ Српске: Подршка за квалитетне пројекте културе

срна
Foto: срна

ТРЕБИЊЕ- „Електропривреда Републике Српске“ биће покровитељ значајне изложбе старих фотографија Житомислића, манастира Житомислић и Мостара, а подржала је и рад Универзитетског спортског друштва Карате клуб „Синђелић“.

Дејан Дилберовић из фондације „Музеј Житомислић“ из Мостара, која је организатор изложбе, истакао је да је ријеч о фотографијама које датирају од прије 1950. године.

„Материјал и документацију смо нашли у приватном архивама. Све фотографије биће увећане и обрађене. План је да изложбе организујемо у Требињу, Бањалуци, Београду и другим градовима, а подршка жЕлектропривреде Републике Српскеж је врло значајна за реализацију овог пројеката“, рекао је Дилберовић.

Из „Електропривреде Републике Српске“ саопштено је да квалитетни пројекти из културе увијек наилазе на подршку и разумијевање једне од највећих и најзначајнијих компанија у Српској.

Финансијска помоћ „Електропривреде Српске“ стигла је и до Универзитетско-спортског друштва Карате клуб „Синђелић“ које окупља велики број спортиста са традицијом дужом од пола вијека.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана