"Електропривреда" подржала четири спортска клуба

Срна
Foto: срна

ТРЕБИЊЕ - "Електропривреда Републике Српске" (ЕРС) подржала је четири херцеговачка спортска клуба који окупљају стотине младих људи који се баве рукометом, кошарком, борилачким вјештинама или шахом, саопштено је из тог предузећа.

Женски кошаркашки клуб "Леотар 03", који се врло успјешно такмичи у Првенству БиХ добио је значајну подршку ЕРС-а. Предсједник тог клуба Драган Мрдић рекао је да је ЕРС препознала потенцијал развоја женске кошарке у Требињу, која традиционално окупља велики број младих спортисткиња и да је интересовање дјевојака за кошарку у Требињу изузетно.

Уговор са генералним директором ЕРС-а Луком Петровићем потписали су и Радомир Милић, предсједник Клуба борилачких вјештина Требиње, колектива са дугом и успјешном традицијом, као и Милан Мичета, који је на челу Шаховског клуба "Леотар плус". ЕРС је препознао и квалитет и залагања у невесињском Рукометном клубу "Херцеговац". Предсједник тог клуба Мирослав Уљаревић истакао је да би њихов рад био угрожен без разумијевања на које су Невесињци наишли у енергетском сектору.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана