Дванаесточлана породица Марјановићи из Приједора живи од 180 КМ мјесечно

Д. С.
Дванаесточлана породица Марјановићи из Приједора живи од 180 КМ мјесечно

Приједор - Дванаесточланој породици Марјановић из Приједора, која живи од 180 марака дјечијег додатка, потребна је помоћ у виду хране, средстава за хигијену, те новца за измирење рачуна за струју и куповину мјесечних карата, одјеће и обуће.

Мајка Мира и отац Драшко су незапослени, најстарија кћерка Драгана (24) је студент Машинског факултета,  Сузана (21) и Маринко (19) су на бироу, Жељка (17), Јелена (16) и Драган (15) су ученици средње школе, Жељко (13), Предраг (10) и Светлана (7) основци док се најмлађи Ненад (5) још увијек бори да проговори.

- Најмлађи Ненад је почео да говори са пет година али му је и даље потребан љекарски надзор како би успио да говор доведе на ниво примјерен његовом узрасту - казала је Мира и додала да Јелена болује од дјечије парализе, а Сузана је рођена са поремећајем кичмене мождине.

Мира каже да би све било много лакше када би се син Маринко, аутоелектричар по струци, запослио.

Хуманитарна фондација "Хумана Српска" на њену молбу покренула је хуманитарну акцију. Донације се могу  доставити у просторије фондације, док се новчане уплате могу вршити на жиро-рачун Фондације у НЛБ банци 5620998136875370 уз назнаку за породицу Марјановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана