Дрва за најугроженије становнике Саса

Срна
Дрва за најугроженије становнике Саса

СРЕБРЕНИЦА - Компанија “Гросс”, која управља Рудником олова и цинка “Сасе” код Сребренице, обезбиједила је и допремила и ове године огревна дрва за најугроженије становнике ове мјесне заједнице.


Снабдијевање угрожених становника Саса огревним дрветом постала је традиција овог предузећа које његује добре међуљудске односе и сарадњу са локалним становништвом и пружа им подршку у разним областима, а посебно у одржавању инфраструктуре.

У овој компанији кажу да су програмом помоћи у огревном дрвету, као и приликом раније доставе хране и других потрепштина, обухваћени болесни, непокретни и старији становници Саса, те социјално угрожене породице и самци, а у тим категоријама је већина становника ове мјесне заједнице.

Представници “Гросса” су исцијепана дрва, сложена у палете, допремили до кућа и шупа корисника ове помоћи тако да нису имали никаквих трошкова за превоз и цијепање дрва.

Ова компанија редовно се одазива на све хуманитарне позиве општина Сребреница и Братунац, обезбјеђује наставна средства и друге врсте помоћи школама, финансира екскурзије матураната, те пружа подршку организовању културних и спортских манифестација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана