Драгосављевић кандидат СНСД-а и ДНС-а за начелника у Српцу

С. Ђ.
Драгосављевић кандидат СНСД-а и ДНС-а за начелника у Српцу

Србац - СНСД и ДНС ће подржати Млађана Драгосављевића као заједничког кандидата за начелника општине Србац на предстојећим локалним изборима.

То је одлучено на састанку представника ове двије партије, одржаном у четвртак увече, а којем је присуствовао и предсједник Регионалног одбора ДНС-а, министар просвјете и културе РС Дане Малешевић.

Драгосављевић, који је предсједник Општинског одбора (ОО) СНСД-а у Српцу, каже да су дефинисане полазне основе рада коалиције на предстојећим изборима, а да ће званични споразум бити потписан у наредном периоду. Предсједник србачког ДНС-а Љубо Ракић је потврдио да ова странка подржава Драгосављевића као заједничког кандидата.

- СНСД је партија која има десет пута више гласача у Српцу и природно је да они дају кандидата - рекао је Ракић.

Међутим, још није познато да ли ће се овој коалицији прикључити и СП, али су преговори у току.

Драгосављевића је за кандидата начелника недавно једногласно подржао ОО СНСД-а у Српцу, Извршни комитет ове партије и мјесне организације. Претходно се спекулисало да ће за првог човјека Српца бити кандидован дипл. економиста Владимир Гужвић, који је донедавно био активиста Младих СНСД-а, али се повукао и препустио мјесто Драгосављевићу, са којим дијели одборничку клупу.

Драгосављевићу је ово други мандат у Скупштини општине Србац, а од 2008. до 2012. године је био и потпредсједник Скупштине. Тренутно је директор Шумске управе у Српцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана