Драган Радић реизабран за предсједника Општинског одбора ДНС Прњавор

Срна
Драган Радић реизабран за предсједника Општинског одбора ДНС Прњавор

ПРЊАВОР - Драган Радић изабран је поново за предсједника Општинског одбора ДНС-а Прњавор на вечерашњој изборној скупштини.

Радић је захвалио свим делегатима за указано повјерење и подршку и рекао да је његов реизбор знак да се добро радило у протекле четири године.

“Увијек има простора да се ради још боље, али важно је да смо стабилан и значајан политички фактор у Прњавору. Свој капацитет који имамо у одлучивању усмјерићемо на корисне пројекте за све наше грађане”, рекао је Радић новинарима.

Он је навео да ДНС никада није био за опструкцију или испољавање личних анимозитета, већ за компромисна рјешења, рад на рјешавању суштинских проблема и питања важних за грађане локалне заједнице.

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић подсјетио је да је Радић на протеклим локалним изборима остварио добар резултат и да ДНС у Скупштини општине има три одборника.

“ДНС је носилац промјена на републичком и локалном нивоу, ниједна скупштинска већина се не може формирати без наших одборника. Очекујем у Прњавору даљи раст и изражавам пуно повјерење и подршку новом-старом предсједнику Општинског одбора”, рекао је Нешић.

Вечерас је изабран и нови састав Општинског одбора са 25 чланова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана