Донатори настављају да помажу Кокићима

Н. Р.
Донатори настављају да помажу Кокићима

ДОБОЈ - Хуманитарна организација “Срби за Србе” у потрази је за идеалном локацијом на којој ће изградити нови дом за једанаесточлану породицу Кокић из Подновља код Добоја као и за донаторима грађевинског материјала и новца.

Ова породица у тешким условима живи у кући која није њихова те стално страхују да ће се морати иселити. Иако у веома лошем стању, са старим, истрошеним намјештајем и без купатила, једини им је кров над главом.

Грађани широм Српске као и велики број донатора, прикључили су се хуманитарној акцији за помоћ овој породици.

Предсједница “Кола српских сестара” из Добоја Љиљана Мишић заједно са чланицама удружења посјетила је Кокиће те донирала потрепштине које су скупиле.

- Ми из “Кола српских сестара” смо одлучили да прикупимо разне потрепштине и однесемо их породици. Највише смо скупили одјеће, однијели смо и ормар, столић, комоду, телефон, брашно и 130 КМ - рекла је Мишићева. Додала је да су Кокићи скромна и захвална породица те да им ово удружење увијек стоји на услузи.

Сви хумани људи који желе помоћи овој породици да стане на ноге, одагна бриге Жељка и Слађане, те обезбиједи услове за срећно одрастање њихових деветоро дјеце, могу то урадити позивом на број 17763.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана