Докторски студиј биомедицинских наука од октобра у Фочи

Р. Ђ.
Докторски студиј биомедицинских наука од октобра у Фочи

Фоча - На Медицинском факултету у Фочи од наредне академске године почиње студирање на трећем циклусу студија биомедицинских наука.

Докторски студиј лиценцирало је Министарство просвјете и културе РС, а конкурс за прве кандидате биће расписан до октобра.

- Приводимо крају припреме за организацију докторских студија које су нам веома важне, јер од тих кандидата ми школујемо наш будући кадар и стручњаке. Ове године смо се одлучили да на трећи циклус студија упишемо осам кандидата, међу којима три страна држављанина - рекао је декан Медицинског факултета у Фочи Милан Кулић.

Цијена трећег циклуса студија за једну школску годину износиће 3.000 КМ. Будући кандидати током три године, колико траје докторски студиј, имаће савремене услове за наставу и квалитетне предаваче.

- Одлучили смо се да нам координатор докторских студија буде познати и свјетски признати академик Миодраг Чолић, професор из Београда који има одличне референце, што нам је веома важно, јер водимо рачуна о квалитету услова извођења наставе - рекао је Кулић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана