Докторица Дома здравља у Братунцу пријавила пријетње смрћу

К. Ћ.
Докторица Дома здравља у Братунцу пријавила пријетње смрћу

Братунац - Недавно смијењена директорица Дома здравља у Братунцу Снежана Стојановић, која у овој установи ради као љекар породичне медицине, пријавила је полицији да је добила пријетње смрћу, које су изнесене у ауторском коментару на порталу www.despotovina.info и поднијела кривичну пријаву против одговорних лица на порталу, јер нису цензурисали говор мржње.

Вјерује да ће правосудни органи убрзо расвијетлити тај случај.

- Већ дуже вријеме сам изложена политичким притисцима и поред пословног успјеха који сам постигла као директорица Дома здравља - рекла је Стојановићева.

Главни и одговорни уредник портала Александар Петровић осудио је непримјерени и увредљиви коментар, додавши да се уредништво ограђује од њега.

- Ми смо уклонили коментар одмах након што је реаговала Стојановићева. Предали смо полицији IP адресу коментатора и очекујемо да ће ускоро бити откривен његов идентитет те да ће сносити посљедице - рекао је Петровић.

Спорни коментар написан је испод текста под насловом "Сукоб око фотеље директора у Градској чистоћи".

Предсједништво ПДП-а, странке чији је Стојановићева предсједник одбора у Братунцу, тражи од полиције и тужилаштва да починиоци буду кривично гоњени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана