Додик у Прњавору: СНСД води одговорну политику

Срна
Додик у Прњавору: СНСД води одговорну политику

ПРЊАВОР - Савез независних социјалдемократа /СНСД/ води одговорну политику која подразумијева да се на локалном нивоу окупе сви који желе да допринесу пројектима развоја и ова странка ће увијек подржати локални договор, рекао је у Прњавору лидер странке Милорад Додик.

Додик је навео да је дошао у Прњавор да би чуо нове планове, али и да подстакне и подржи све што начелник општине Дарко Томаш и његов сараднички тим имају у плану за даљи развој локалне заједнице, истакавши да види велики ентузијазам који треба подржати.

“Ми ћемо са републичког, а тамо гдје буде потребно и са заједничког нивоа, учинити све да Прњавор добије подршку. Јучерашњом промјеном скупштинске већине коју поново има СНСД у Прњавору створени су услови да се настави са развојем ове општине”, рекао је Додик коментаришући СНСД-ово формирање нове коалиционе већине са одборницима ДНС-а у локалном парламенту.

Лидер СНСД-а истакао је да су у Прњавору досадашњим одговорним радом локалне власти створене феноменалне претпоставке за економски развој.

“Пролазак ауто-пута и изграђена петља све то димензионирају на посебан начин и било би штета да се настави са локалним политичким блокадама које спречавају укупан развој”, рекао је Додик.

На јучерашњој сједници Скупштине општине Прњавор СНСД је формирао нову скупштинску већину у којој је 11 одборника ове странке, по један одборник НДП-а и Социјалистичке партије и тројица ДНС–ових одборника.

У опозиционом блоку који предводи СДС сада се налази 13 одборника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана