Додик посјетио мјеста гдје се друже становници Источног Сарајева

Срна
Додик посјетио мјеста гдје се друже становници Источног Сарајева

Источно Сарајево - Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик искористио је ријетке слободне тренутке да обиђе мјеста гдје се у вечерњим часовима састају и друже грађани Источног Сарајева.

Многи грађани Источног Сарајева синоћ су одушевљено искористили прилику и у опуштеној атмосфери необавезно разговарали са српским чланом Предсједништва БиХ и његовим сарадницима, међу којима су били предсједавајући Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Сташа Кошарац и замјеник предсједавајућег Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Никола Шпирић. Неки од њих размијенили су мишљења са Додиком и о тешким политичким темама, док је српски члан Предсједништва БиХ био више заинтересован да од самих грађана Источног Сарајева чује како живе и да саслуша њихове проблеме.

Већина њих била је пријатно изненађена када је видјела српског члана Предсједништва БиХ у угоститељским објектима у којима они проводе своје слободно вријеме, те га са осмијесима и одушевљењем поздрављали и замолили да се фотографишу с њим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана