Додик: Подршка младим људима у даљем раду и јачању СДСС

Срна
Foto: Срна

БЕОГРАД - Предсједник Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Милорад Додик разговарао је данас у Београду са делегацијом Странке демократске Српске Семберија - Мићо Мићић (СДСС) из Бијељине у којој су били посланик ове странке Дарко Митрић, одборник у Скупштини града Младен Петровић те Пантелија Мићић и Славен Ристић, присталице и логистичка подршка овој партији.

Предсједник СНСД-а дао је пуну подршку овим младим људима у њиховом даљем раду на развоју и очувању СДСС-а.

"Легитимитет СДСС-а имају они који су добили подршку те партије, а то су без сумње ови млади момци који желе да подмладе странку и у том погледу имају моју пуну подршку", нагласио је Додик.

Представници СДСС-а информисали су Додика да ће ова странка наставити путем којим је кренуо Мићо Мићић, а то је коалиција и сарадња са СНСД-ом на свим нивоима.

Они су захвалили Додику на времену и пажњи коју је издвојио за њих, као и подршци на подмлађивању странке и сарадњи са СНСД-ом.

Посланик Странке демократске Српске Семберија - Мићо Мићић (СДСС) Дарко Митрић изјавио је Срни да ова странка жели да уважи све искусне чланове ове партије који су допринијели њеном великом успјеху на претходним локалним изборим, али са друге стране и да отворе врата за нове чланове који желе да се остваре у политичком смислу.

Он је оцијенио да им много значи подршка предсједника СНСД-а и да ће сарадња са том странком бити настављена и у будућем периоду.

"Велика је ствар и што је Пантелија Мићић одлучио да се бави политиком и да настави путем којим је кренуо Мићо Мићић и ми заједно са њим. Сматрам и да имена попут Младена Петровића и Славена Ристића могу да помогну да странка буде препознатљива у граду, а и шире", истакао је Митрић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана