Додик: Почашћен сам што сам кум, ово Бијељина је град са највише перспективе

Срна
Додик: Почашћен сам што сам кум, ово Бијељина је град са највише перспективе

БИЈЕЉИНА - Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио да је да је почашћен што је кум славе Бијељине - Светог Пантелејмона и да је овај град са највише перспективе у Републици Српској.

Додик је послије традицоалног ломљења славског колача истакао да је Бијељина град у који је Република Српска “загледана”, када је ријеч о његовој будућности и развоју.

Честитајући славу грађанима Бијељине, Додик је истакао да је овај град са највише перспективе у Српској, један од њених средишта.

“Драго ми је да смо успјели да се окупимо око пројеката које ћемо у наредном периоду овдје радити, око 17 важних градских пројеката, инфраструктурних и комуникационих, који ће обезбиједити и изградњу ауто-пута, гасификацију, заштиту од великих вода”, рекао је Додик новинарима у Бијељини.

Према његовим ријечима, слава је прилика да се све то најави, исто као и да се свима који је славе честита, а онима који не славе пожели све најбоље.

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић захвалио је епископу зворничко-тузланском Фотију, куму славе Милораду Додику, свим представницима братских градова што су и данас, у ово тешко вријеме, нашли начин да дођу и увеличају славље.

Миућић је посебно захвалио Српској православној цркви за сарадњу током свих ових година, као и Милораду Додику.

“С њим, као лидером СНСД-а, крунисан је наш политички споразум, заједничко дјеловање на добрим пројектма је захваљујући томе и започело”, рекао је Мићић.

Он је подсјетио да је уређење градског парка само примјер како ће сви договорени пројекти бити реализовани.

“Потпуно смо увјерени да ова сарадња треба да буде сарадња будућности јер, управо како је Додик рекао да само слога кућу гради, заједнички можемо све урадити”, сматра Мићић.

И Мићић је грађанима честитао данашњи празник и пожелио им срећу и много здравља.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана