Додик: Од урушеног подручја до урбане средине

Срна
Foto: GS

СТОЧНО САРАЈЕВО, 1. ЈУНА /СРНА/ - Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је крсну славу Спасовдан начелнику општине Источно Ново Сарајево Јовану Катићу и његовим суграђанима, истичући да су општина Источно Ново Сарајево и град Источно Сарајево у цјелини од великог значаја за Републику Српску због њихове прошлости и стратешког положаја.

Додик је истакао да је општина Источно Ново Сарајево примјер успјешне сарадње локалне заједнице и републичких институција, те да домаћински рад и одговоран однос према својим суграђанима доноси резултате, саопштено је из Кабинета спског члана Предсједништва БиХ.

"Општина Источно Ново Сарајева прошла је тежак пут од момента када је почела да се развија на урушеном и скромном простору, па до данас када је постала урбана средина са свим садржајима потребним за нормалан живот њених становника.

Увјерен сам да ће Источно Ново Сарајево и у наредном периоду наставити свој развој на добробит локалне власти и грађана ове општине, али и цијеле Републике Српске", навео је Додик у честитки поводом крсне славе општине - Спасовдана.

Он је изразио жељу да локална власт, у сарадњи са институцијама Републике Српске, свој рад усмјери на развој, напредак и стварање још бољих услова за живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана