Добој: Полицајци своје оброке подијелили дјеци

Срна
Добој: Полицајци своје оброке подијелили дјеци

ДОБОЈ - Полицијски службеници ангажовани на обезбјеђењу током прославе славе града Добоја су своје оброке, које им је обезбиједила Српска православна црква, подијелили дјеци из Пријатељске куће и једне вишечлане породице из Подновља, саопштила је вечерас добојска Полицијска управа.

Из Управе су навели да се овај хумани подухват полицијских службеника поклопио са Свјетским даном хуманости, који се 19. августа обиљежава широм свијета с циљем јачања свијести о важности хуманитарних активности, те истакли како су сигурно и добојски полицајци положили свој испит хуманости.

Овај дан, када је Његова светост патријарх српски Порфирије посјетио Добој, био је посебан православним вјерницима овога града, добојске регије и цијеле Републике Српске, а сигурно и овим малишанима којима су данас полицајци дошли на врата овим необичним поводом, наводи се у саопштењу.

Добојски полицајци су, како је напоменуто, и почетком априла поводом обиљежавања Дана полиције Републике Српске посјетили Пријатељску кућу из Добоја, у којој Холанђанка Марлиз Ван Хофен 21 годину брине о дјеци без родитељског старања и с којом су том приликом остварили изузетно добру сарадњу.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана