Добој: Отворена “Зимска чаролија”

Срна
Добој: Отворена “Зимска чаролија”

ДОБОЈ - У Добоју је вечерас отворена туристичко-привредна манифестација “Зимска чаролија” на којој ће у наредне три седмице у Парку народних хероја, уз забавни програм, учествовати угоститељи из овог града.

Градоначелник Добоја Борис Јеринић, који је отворио “Зимску чаролију”, рекао је да је у оквиру манифестације у парку постављено клизалиште, бина за културно-забавне садржаје, те 15 кућица у којима ће локални угоститељи и мали привредници представити производе и услуге.

“У току манифестације биће организован дочек дјечије Нове године, прославићемо међународну Нову годину, Дан Републике 9. јануар, те православну Нову годину, када се манифестација завршава”, навео је Јеринић.

Он је навео да је намјера да манифестација, која се одржава други пут, прерасте у традиционални туристичко-привредни догађај у Добоју.

Јеринић је рекао да ће у оквиру манифестације гостовати естрадни умјетници Игор Вукојевић, Мирослав Илић, Сњежана Ђуришић, Сергеј Пајић.

“Из градске касе за манифестацију је обезбијеђено 20.000 КМ, док су донатори и спонзори дали вишеструко више да би Добојлије уз госте из других средина на најљепши начин прославили празнике”, рекао је Јеринић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана