До 18. фебруара достављање приједлога за награде и признања

Srna
До 18. фебруара достављање приједлога за награде и признања

СРЕБРЕНИЦА - Комисија за награде и признања Скупштине општине Сребреница упутила је јавни позив заинтересованим субјектима да до 18. фебруара доставе писане приједлоге са именима кандидата за додјелу награда и признања која се додјељују поводом 11. марта - Дана општине.

У позиву је наведено да писани приједлози треба да садрже кратку биографију предложене особе или колектива, уз назнаку за коју награду или признање је предложен, те образложење приједлога и податке о предлагачу.

Признања која се додјељују су плакета са златним, сребрним или бронзаним грбом општине Сребреница и општинске захвалнице.

Уз ова признања, како је наведено, због рецесије, неће бити додјељиване новчане награде које су предвиђене ранијом одлуком о наградама и признањима Скупштине општине.

Новчане награде, чији износи нису наведени, предвиђене су за најбољег спортисту, затим за допринос развоју спорта, културе и образовања, те за допринос развоју привреде, пољопривреде и еко-заштите, као и за ученике генерације основних школа и Средњошколског центра у Сребреници.

Поводом Дана општине биће додијељене новчане и јубиларне награде појединцима запосленим у локалној управи и установама који испуњавају одређене услове за те награде.

У јавном позиву је истакнуто да приједлози кандидата који су у посљедње три године добили неко признање из области за коју су поново предложени, неће бити разматрани.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана