Ђурђевић: Сутра нове смјене у градској управи

Срна
Ђурђевић: Сутра нове смјене у градској управи

Бијељина - Скупштина града Бијељина разматраће сутра нове смјене у Градској управи на чијем је челу Мићо Мићић из СДС-а, који је у мају остао без подршке скупштинске већине.

Предсједник Скупштине града Драган Ђурђевић најавио је на припремном састанку пред сједницу да ће бити смијењени начелници градских одјељења за борачко-инвалидску заштиту, стамбено-комуналне послове, друштвене дјелатности и за привреду и пољопривреду.

Раније је у Бијељини смијењен начелник за финансије.

Нова скупштинска већина од 16 одборника у Бијељини, коју чине СНСД, СРС, ДНС, СП и "Успјешна Српска", најавила је и подршку за повећање социјалних давања породицама дјеце са посебним потребама.

На сутрашњој сједници биће разматрана иницијатива родитеља дјеце са посебним потребама да досадашња издвајања из градског буџета буду повећана са 20 на 50 одсто законске основице.

Пред одборницима ће се наћи и годишњи извјештај о раду Дома здравља Бијељина, чији је директор Златко Максимовић противкандидат Мићи Мићићу у борби за мјесто градоначелника на локалним изборима у октобру.

Ова здравствена установа пословала је са готово 900.000 КМ нето добити.

Сједница Скупштине града биће одржана у старој скупштинској сали, у згради Градске управе, са почетком у 10.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана