Ђокић: Которварошки социјалисти допринијели развоју општине и Српске

Срна
Ђокић: Которварошки социјалисти допринијели развоју општине и Српске

КОТОР ВАРОШ - Социјалисти су оставили позитиван и видљив траг у друштвеном животу и развоју Републике Српске и БиХ, изјавио је предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић на обиљежавању 30 година постојања ове странке у Котор Варошу.

Ђокић је навео да је Социјалистичка партија од почетка веома конструктиван политички фактор који је својим политичким дјеловањем и способностима доприносио развоју Котор Вароша.

“Таква активност биће настављена. Наша намјера је да дјелујемо на основим принципима на којима почива програм Социјалистичке партије, а то је борба за слободу, равноправност, социјалну правду, солидарност и свеопшти напредак и развој”, рекао је Ђокић Срни.

Он је истакао да је сада фаза политичког дјеловања у којој социјалисти много раде на побољшању сопствене партијске инфраструктуре и да у томе имају јако добре резултате.

“Имамо јако стабилан рад партије у свим општинама и градовима Републике Српске, са сталним растом чланства, побољшањем рада мјесних организација, јачање кадровске структуре. У великој мјери подмлађујемо организацију и то се види на сваком мјесту”, рекао је Ђокић.

Предсједник Општинског одбора Социјалистичке партије у Котор Варошу Предраг Тешић рекао је да је та странка показала да је увијек уз народ и да је увијек знала да одабере најбољи пут куда треба да иду ова локална заједница и Република Српска.

Тешић је рекао да су појединцима вечерас уручене повеље и захвалнице Социјалистичке партије за истакнути допринос развоју странке у протеклом времену, а уручено је и неколико постхумних награда.

Свечаности су присуствовали потпредсједник Социјалистичке партије Давор Стрика, помоћник министра за породицу Јелена Куртиновић, члан Извршног одбора и предсједник Регионалног одбора Блашко Каурин, други функционери и представници општинских одбора Социјалистичке партије, коалициони партнери из Котор Вароша, те многобројни чланови и симпатизери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана