Дјеца пјесмом и цртежима о своме граду

СРНА
Foto: СРНА

ШАМАЦ - У улици поред симбола Шамца - Старог сата организована је изложба радова дјеце са мотивима ове општине, а данас је организовано и дружење најмлађих са начелником Ђорђем Милићевићем.

Организатор дружења је Центар за културу Шамац, у сарадњи са Дјечијим обдаништем "Радост" из Шамца и Обудовца и општином Шамац.

Дјеца су начелнику, поводом Дана општине, уручила поклоне - бојанку са сликама и пано са сликама града коју су са много пажње сама урадила.

Милићевић је рекао да је ово дружење традиционално, четврту годину заредом, у оквиру којег најмлађи своје жеље преносе цртежима, пјесмом и игром, честитајући Дан општине.

"Општина има за шта да се бори када има овакву младост. Надам се да ћемо стварати још боље услове за рад дјечијег обданишта. То су нам задаци у наредном периоду", нагласио је Милићевић.

Милићевић је истакао да се 15. април - Дан општине обиљежава низом манифестација које је Центар за културу организовао у сарадњи са општином Шамац.

Директор обданишта "Радост" Радмила Митровић рекла је Срни да дјеца сваке године учествују у различитим активностима поводом обиљежавања Дана општине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана