Дико Цвијетиновић - предсједник Градског одбора НПС Бијељина

Срна
Дико Цвијетиновић - предсједник Градског одбора НПС Бијељина

БИЈЕЉИНА - Предсједник Народне партије Српске /НПС/ Дарко Бањац рекао је вечерас да је за предсједника Градског одбора ове странке изабран Дико Цвијетиновић.

“Велико је задовољство и успјех окупти данас 150 људи/делегата на Скупштини. Иначе, НПС у свим оснивачким скупштинама има пуне сале по свим градовима и општинама, што потврђује да је ова странка све више препознатљива”, изјавио је Бањац.

Бањац је рекао да управо напади неких медија или портала њима потврђује да постају политички фактор.

“Бијељина је овом партијом добила један нови тим људи који у оквиру НПС хоће да се боре за, прије свега, интересе грађана. Ми не желимо и нећемо никога нападати, имамо своју политику коју ћемо водити, знамо се бранити. Наш основни циљ је да 2022. године покажемо да ћемо овдје у Бијељини остварити зацртани резултат”, рекао је Бањац новинарима.

Дико Цвијетиновић, вечерас изабрани предсједник НПС Бијељина, поздравио је све делегате који су присуствовали Оснивачкој скупштини Градског одбора ове странке.

“Желим да захвалим свим гостима из других општина и градских одбора НПС-а, као и нашим коалиционим партнерима - Коалицији жДоговор за Бијељинуж, који су вечерас дошли и дали нам подршку”, рекао је Цвијетиновић.

Цвијетиновић је навео да је НПС послије отприлике шест мјесеци од формирања Иницијативног одбора спровео унутарстраначке изборе у већини мјесних одбора на подручју града Бијељина.

“Привели смо крају тај посао и вечерас одржали Изборну скупштину са више од 150 делегата. Задовољан сам досадашњим радом, а НПС ће у наредном периоду сигурно бити још јача и бројнија”, поручио је Цвијетиновић.

Он је нагласио да је циљ да на сљедећим, Општим изборима, остваре постављени циљ - да имају једног народног посланика из ове регије, уз помоћ колега из Бијељине, Лопара, Угљевика, Шамца, Пелагићева и Доњег Жабара.

“Самим тим тамо да дамо допринос у резултатима НПС-а и разувјеримо све оне који сумњају у наш рад”, рекао је Цвијетиновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана