Дидактичке играчке за најмлађе у Брком

А. Ј.
Дидактичке играчке за најмлађе у Брком

Брчко - Традиционална манифестација 12. "Дани отворених врата" у Брчком свечано је отворена јуче уручивањем дидактичких играчака обданишту "Наша дјеца", које је обезбиједила компанија "Студен Холдинг".

Компанија у чијем саставу послује и Фабрика за производњу јестивог уља "Бимал", осму годину заредом у складу са исказаним потребама руководства ове дјечје установе реализује донацију за четири објекта обданишта "Наша дјеца.

Годишња донација обданишту дио је донаторске стратегије компаније и дугорочне опредијељености да улажу у развој дјеце од најранијег доба. Дидактичке играчке које су дониране ове године увелико ће олакшати ментални и социјални развој најмлађих

Предсједник Управе "Студен Холдинга" и генерални директор компаније "Бимал" Илија Студен рекао је да је задовољан дугогодишњом сарадњом компаније и обданишта "Наша дјеца".

- Поносни смо што на овај начин помажемо образовању најмлађих чланова нашег друштва и што доприносимо да рад са дјецом буде адекватан и квалитетан - рекао је Студен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана