Делиције по рецепту Актива жена СНСД-а

Снежана Тасић
Делиције по рецепту Актива жена СНСД-а

Приједор - Манифестацију “Вече домаће кухиње” којем је присуствовала и предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, успјешно је организовао Актив жена Савеза независних социјалдемократа (СНСД) Приједор у Љетној башти.

- Увијек сам била поносна на оно што раде жене у оквиру СНСД-а. Знам да оне представљају покретачку снагу. Јер, сваки пут када је требало осмислити неки догађај који је требало да нас држи на окупу и покаже да смо најјачи онда кад смо заједно, инициране су од наше женске организације - рекла је Цвијановићева.

Додала је да је ова смотра показала традиционалну и добру нашу трпезу.

- Ово је била и прилика да покажемо да смо добри домаћини, да смо добри организатори и поврх свега, да желимо да будемо корисни друштву и да пошаљемо поруку нашег јединства и поносна сам на ово што раде жене у оквиру СНСД-а и у овој странци се и те како цијени оно што раде жене - рекла је Цвијановићева.

Предсједница Актива жена СНСД-а Приједор Горана Босанчић је изјавила да је на 25 штандова изложена богата гастро понуда коју су припремиле чланице мјесних Актива жена СНСД-а Приједор.

- Ово је традиционална смотра на којој домаћице покажу креативност у припремању делиција и маштовитост уређења штандова - казала је Босанчићева.

Осим укусне хране присутни су могли да уживају и у културном програму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана