Давидовићева посјетила вишечлану породицу Милојевић

Срна
Foto: Срна

ТРЕБИЊЕ - Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић данас је вишечланој породици Милојевић из Требиња уручила храну, пелене за бебе и бијелу технику, те обећала помоћ ресорног министарства и у наредном периоду.

"Контактирали смо породицу и оно што су они исказали као основну потребу ми смо данас донијели. У наредном периоду ћемо се договорити да им помогнемо уколико им је потребна финансијска или помоћ у другом облику", рекла је Давидовићева Срни.

Она је навела да је данашња посјета Милојевићима, који имају деветоро дјеце, у оквиру активности које спроводи Влада Републике Српске, односно Министарство породице, омладине и спорта.

Давидовићева је додала да јој је драго што је имала прилику да види да је ријеч о породици која живи лијеп, хармоничан породични живот, у којој су дјеца здрава и добра.

Она је навела да ће представници ресорног министарства покушати да посјете што више вишечланих породица у Српској и да им помогне било да је ријеч о финансијама, запослењу.

Отац деветоро дјеце Александар Милојевић рекао је Срни да му подршка од Министарства значи много, те изразио захвалност за уручену донацију.

Милојевић је рекао да је запослен у предузећу "Хидроелектране на Требишњици", да се бави и пољопривредом, те нагласио да уз слогу и рад није тешко издржавати породицу.

Његова супруга Илијана каже да се породични живот успјешно организује уз узајамну помоћ супруга и дјеце.

Она је додала да је њихова породица наишла на подршку градоначелника Требиња Мирка Ћурића, који јој је обезбиједио посао, те изразила захвалност за то.

Породица Александра и Илијане Милојевић из Требиња има четири дјечака и пет дјевојчица, најстарије има 15 година, док су најмлађе близнакиње које имају четири мјесеца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана