Давид унио радост у дом

Г.С.
Давид унио радост у дом

Бањалука - Уз пјесму, осмијехе и громогласан аплауз малишани у Дјечијем дому "Рада Врањешевић" у Бањалуци дочекали су "Пинкову звјездицу" Давида Радосављевића који им је на поклон донио слаткише и играчке.

Овај једанаестогодишњак из Трна код Лакташа јуче се дружио са штићеницима дома који нису крили да су његови велики обожаваоци. Због тога је Давид одлучио да их обрадује слаткишима које је добио након учешћа у музичком такмичењу "Пинкове звездице" одржаном у Србији, те мноштвом играчака које је добијао од публике.

- Било је веома лијепо, надам се да ћу их поново посјетити. Изненадили су ме припремивши ми дует са једном дјевојчицом - рекао је Давид који, као што је то радио и његов узор Тоше Проески, радо учествује у акцијама за дјецу.

Тридесетак малишана уживало је слушајући Давида док је пјевао пјесме "Ех, да је туга снијег", "Једина" и "Да те волим", коју је извео заједно са четрнаестогодишњом штићеницом дома, а након тога услиједило је и потписивање аутограма.

Психолог у дому Љиљана Улетиловић подсјетила је да су штићеници дома радо пратили Давида док је учествовао у такмичењу, те нагласила да је ово био диван начин да се дјеци испуни слободно вријеме током распуста.

- Многа дјеца из дома желе да буду славна. Од дјевојчице која је пјевала са Давидом много очекујемо, она се активно бави музиком и врло је талентована - истакла је Улетиловићева.

Давид је у посјету дошао са мајком Јеленом, која је казала да је након учешћа у такмичењу млади пјевач од "Пионира" добио 43 килограма слаткиша, колико је и тежак, те је одлучио да дио поклони малишанима у дому.

"Пинкове звездице"

Музичко такмичење "Пинкове звездице" завршено је почетком јула, а Давид Радосављевић догурао је чак до финала.

Посљедње вечери такмичио се са још девет најбољих учесника, а испао је тек након трећег пресјека гласова. Побједу на овом такмичењу однијела је дјевојчица по имену Марија Сердар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана