Дан Градишке у бојама социјалиста

Г.С.
Дан Градишке у бојама социјалиста

ГРАДИШКА - Општински одбор Социјалистичке партије из Градишке у суботу ће поводом Дана града у 9.30 часова положити вијенце на споменик страдолој дијеци Козаре, а затим и на спомен костурницу и споменик палим борцима из отаџбинског рата.

– Након тога ће делегација присуствовали откривању споменика погинулим Србима из западне Славоније. У 10.30 је планирано откривање споменика и помен жртвама. Споменик ће открити српски члан и пресједавајући Предсједништва Бих Милорад Додик – најављено је из Градског одбора Градишка.

У другом дијелу дана, социјалисти ће у сарадњи са кафе баром “Куглана” и рибарницом “Сава”, организовати цијелодневно дружење са грађанима. Од 12 часова испред градског стадиона, припремаће се печена риба и ловачки чорбанац за све посјетиоце и госте, а у међувремену ће се одиграти тренинг утакмица у куглању.

– Најбољи појединац и екипа бити награђени пехаром – најављено је из одбора Социјалистичке партије у Градишци.

У склопу обиљежавања Дана града, млади социјалисти овог града планирали су још једну акцију – уређење обале ријеке Саве. Акцију ће водити наш одборник Страхиња Јурушић.

– Молимо све учеснике и посјетиоце да се придржавају прописаних епидемиолошких мјера, како би овај дан обиљежили на најбољи могући начин и без страха од ширења заразе – апеловали су социјалисти из Градишке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана