Цвијановић: Очекујем побједу СНСД-а и Жупљанина у Котор Варошу

Срна
Цвијановић: Очекујем побједу СНСД-а и Жупљанина у Котор Варошу

КОТОР ВАРОШ - Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је, након данашњег састанка са представницима Општинског одбора и кандидатима са одборничке листе СНСД-а из Котор Вароша, да је увјерена у побједу ове партије и заједничког кандидата коалиције за начелника општине Слободана Жупљанина, кога подржава шест странака.


Цвијановићева је нагласила потребу да Котор Варош буде општина која ће имати одличну сарадњу са Владом Републике Српске и републичким институцијама.

"Интерес нам је да Котор Варош буде још развијенији, бољи, са више радних мјеста, са бољом инфраструктуром и условима за живот. Шест партија окупљених око заједничког кандидата за начелника општине Слободана Жупљанина сигурно имају визију, знају шта су потребе ове локалне заједнице и републичке институције ће таквој одговорној власти бити на располагању", рекла је Цвијановићева и додала да ће СНСД пружити сву неопходну подршку Жупљанину у трци за начелника.

Слободан Жупљанин је кандидат СП-а за начелника општине Котор Варош на локалним изборима биће, а његову кандидатуру подржали су и општински одбори СНСД-а, ДНС-а, НДП-а, Уједињене Српске и Партије уједињених пензионера.

Он је нагласио да је данас сигурнији него јуче да ће коалиција која је формирана у овој локалној заједници однијети побједу на изборима.

"Посебно сам задовољан састанком са кандидатима СНСД-а за одборнике у локалном парламенту, као највећом и најјачом партијом у Котор Варошу, која је дала подршку мојој кандидатури. Подршка републичке власти промјенама у Котор Варошу је неупитна и она ће бити присутна до избора, али и након избора, када остваримо побједу за бољи и љепши Котор Варош", рекао је Жупљанин.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Котор Варош Горан Кушљић истакао је значај данашње посјете потпредсједника СНСД-а Жељке Цвијановић.

"Ми смо спремни за изборе и након данашњег састанка смо увјерени у тријумф наше листе на предстојећим изборима и Жупљанина, који ће бити нови начелник општине Котор Варош", поручио је Кушљић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана