Ћурић обишао повријеђене у аутобуској несрећи

ГС
Ћурић обишао повријеђене у аутобуској несрећи

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић обишао је повријеђене у тешкој саобраћајној незгоди која се јутрос догодила у близини Дражин Дола, на магистралном путу Требиње-Љубиње.

Ћурић је разговарао са повријеђеним, смјештеним на Одјељењу хирургије са ортопедијом, у пратњи директора Болнице Недељељка Ламбете и протојереја ставрофора Мирослава Ратковића, који је повријеђене обишао на молбу и по благослову владике бањалучког Јефрема.

„Љекари су нас упознали са здравственим стањем повријеђених. Драго ми је што су ми сви повријеђени пренијели да су све наше службе реаговале професионално и људски“, навео је Ћурић.

Он је казао да Град Требиње стоји на располагању за сваку врсту помоћи.

„Сви смо под стресом и тек сада сагледавамо шта смо преживјели. Нажалост, два лица су погинула. Захваљујем се медицинском особљу. Заиста, велико има хвала на свему“, рекао је Младен, који је један од путника из аутобуса, смјештен на требињској хирургији.

Ћурић је обишао и путнике из аутобуса који су смјештени у једном требињском хотелу, који су му, такође, пренијели ријечи захвалности према медицинском особљу и припадницима полиције.

Из требињске Болнице поручили су раније да су сви пацијенти стабилног здравственог стања, а један путник са тежим повредама транспортован је хеликоптером за Бањалуку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана