Ћурић: Не напуштајте Требиње без велике потребе

Срна
Ћурић: Не напуштајте Требиње без велике потребе

Требиње - Градоначелник Требиња Мирко Ћурић поручио је грађанима да без велике потребе не напуштају подручје града да би се спријечило ширење вируса корона.

Он је захвалио свим грађанима и привредницима у Требињу што поштују одлуке које су јуче донесене на сједници Штаба за ванредне ситуације.

“Пратићемо ситуацију и реаговати на вријеме”, рекао да градоначелник Требиња.

Он је навео да још не зна шта ће бити са људима који раде у Дубровнику, односно да ли ће им бити онемогућено да путују на посао због вируса корона.

“Наш циљ је да ти људи не буду у ситуацији која никоме не иде у прилог. За сада немамо информацију да ће бити спријечено да људи путују на посао. Ипак, морамо знати да се ситуација мијења из часа у час”, истакао је Ћурић.

Он је навео да се од данас примјењује нова мјера која подразумијева забрану алкохолна на бензинским пумпама послије 20.00 часова.

Епидемиолог Дома здравља Требиње Јелена Дурић рекла је новинарима да нема обољелих нити сумњивих случајева на вирус корона у Требињу.

“Тренутно се под надзором на територији града Требиња налази 12 особа од чега је пет у кућној изолацији”, рекла је Дурићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана